PROJECT INTERIEURONTWERP WOONKAMER

OPDRACHT

De wens van de opdrachtgever is om in de woonkamer van hun nieuwe woning meer warmte en sfeer te creëren, met behoud van de bestaande meubelen. De opdrachtgever heeft ook het verzoek om de bestaande “holle echo” uit de woonkamer te krijgen.


BLUSH ONTWERPT 

De wens voor warmte en sfeer is vertaald door gebruik te maken van hout en natuurlijke kleuren. De basiskleur van de woonkamer is een lichte grijstint. Door de kleur mild Tundra van Pure by Flexa op een van de wanden aan te brengen wordt er meer warmte gecreëerd. Daarnaast sluit deze kleur mooi aan bij de vloer, bank en gordijnen.

Op de wand bij de eettafel is gebruik gemaakt van het behang Cole & Son – Woods. Het behang zorgt voor een verbintenis met het zitgedeelte en maakt een statement in de ruimte. Dit geeft de ruimte stevigheid.

Boven de eettafel hangen twee grote lampen van het materiaal riet. Het gebruik van riet zorgt voor meer diepte en warmte.

Om de warmte, sfeer en eenheid verder te benadrukken wordt er gebruik gemaakt van rotan/riet in de accessoires. De toevoeging van een aantal grote planten zorgt ervoor dat de grote ruimte wordt opgevuld.

Ook wordt er gebruik gemaakt van een groot dik vloerkleed dat, samen met de planten en warme materialen, de echo in de ruimte vermindert.

De opdrachtgever is naar aanleiding van het advies van Blush interior styling momenteel bezig met de realisatie.


REACTIE KLANT

Patricia is bij mij geweest nadat wij een nieuw huis hadden gekocht. In eerste instantie heel erg getwijfeld want ja…dat moet je toch ook zelf kunnen dacht ik. Toch merkte ik dat ik een beetje vast liep. Het idee dat ik had pakte toch anders uit en ik kwam er even niet meer uit. Het leek me vooral ook heel ‘exclusief’ en ‘duur’ om iemand daarvoor in te huren. Via via kwam ik in contact met Patricia en vanaf het moment dat ze binnen was had ik een heel ander idee bij interior styling! Ze is heel toegankelijk en luisterde echt naar onze wensen. Bij ons heeft ze afgemaakt waar wij mee begonnen waren. Door haar kregen we wat meer lef en zagen we dat ‘outside the box’ misschien spannend is maar ook heel leuk kan zijn. Het prijskaartje viel alles mee, je bespreekt wat je wil en krijgt eerst netjes een offerte. Ik raad Patricia aan bij iedereen die vast zit, iets anders wil, uitgekeken is of een nieuw huis krijgt. Ze is het dubbel en dwars waard!

-Marielle-