PROJECT INTERIEURONTWERP SLAAPKAMER

OPDRACHT

Meer licht, rust en opbergruimte creëren in een meiden tienerkamer, met behoud van de bestaande meubels.


BLUSH ONTWERP EN UITVOERING

De opdracht is uitgevoerd met als thema “botanische tuinen”. Er is gekozen voor het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen.

Als contrast heeft het behang op de wand verschillende takken, wat de botanische sfeer weergeeft. Om deze natuurlijke sfeer verder te benadrukken is er gebruik gemaakt van verschillende tinten groen, rotan en planten.

MAATWERK

Naast het advies heeft Blush interior styling ook een kast/wand van het materiaal underlayment ontworpen en laten plaatsen.

WERKWIJZE

Na het eerste gesprek zijn de wensen van de opdrachtgever vertaald in een MOODBOARD. Deze is met de klant doorgesproken waarna er een planning is gemaakt voor het realiseren van de kamer.

In overleg is er gekozen dat Blush interior styling de uitvoering op zich neemt, van zowel de kastenwand als het aanschaffen van de gekozen items.


EINDRESULTAAT                                                                                                    

Het eindresultaat is jong volwassen en hip waarbij er nieuwe opbergruimte is gecreëerd in de op maat gemaakte kastenwand. De gekozen planten zijn makkelijk te onderhouden en vergen niet veel aandacht.