PROJECT INTERIEURONTWERP SLAAPKAMER

OPDRACHT

Creëren van een meisjes tienerslaapkamer  waarin ‘gechilled’ kan worden, met een voorkeur voor de kleur roze.


BLUSH ONTWERPT

Het gebruik van verschillende roze tinten en toevoeging van een klein goud accent geeft het geheel een wat speelsere uitstraling.

Er is gekozen om een licht roze tint op de wanden aan te brengen en één wand te verdelen in verschillende vakken, met het gebruik van diversen tinten roze en een gouden tint. De gouden tint is een krijtverf.

MAATWERK

Er is een ontwerp op maat gemaakt voor een bedstee en een uitschuifbare kast die dient om spullen en/of kleding in op te bergen.

WERKWIJZE

Na het eerste gesprek zijn de wensen van de opdrachtgever vertaald in een MOODBOARD. Deze is met de klant doorgesproken waarna er een planning is gemaakt voor het realiseren van de kamer.

 

EINDRESULTAAT

Het eindresultaat is te zien in de bovenstaande banner.


REACTIE KLANT

Patricia Lubbers heeft onze wensen en eisen perfect weten te vertalen in een uitvoerbaar plan. Ze neemt echt de tijd om een goed beeld te krijgen van de mensen achter het project. Ontzettend leuk is dat zij onze tienerdochter er ook echt in betrokken heeft, tijdens de presentatie heeft Patricia geprobeerd om e.e.a. visueel te maken en dat is zeker gelukt! Haar zelfontworpen meubels zijn van te voren goed uitgedacht en voorbereid, zodat deze makkelijk te maken zijn.

-Angelique-